Vandr Drip Carmo de Minas Brazil
6 x sáček 10 g mleté výběrové kávy Carmo de Minas Brazil
Odkud pochází: Brazil, Carmo de Minas
Druh: Arabika / Yellow Bourbon
Jak vysoko si rostla: 1100 - 1300 m n. m.
Zpracování: Pulped - natural
Chuť: kakaové boby, rozinky, hnědý cukr, smetana
Kategorie: | Káva na cesty |
---|
Ať už pracujete nebo odpočíváte, prostě děláte cokoli, díky Vandr Dripu připravíte rychle a snadno čerstvou kávu. Stačí hodit jeden z těchto sáčků do šálku, přidat trochu horké vody, a máte skvělý šálek filtrované kávy Carmo de Minas Brazil bez potřeby mletí, vážení, měření, french pressu, přípravy espressa, areopressu, extrahování nebo stresu.
Postup přípravy najdete ZDE
Zrnková káva Carmo de Minas Brazil
Carmo de Minas Brazil je káva s velmi tradičním, zemitým chuťovým profilem s tóny kakaových bobů, rozinek a hnědého cukru. Tato káva není kyselá, má výrazné silné tělo a zároveň je až smetanově jemné. Perfektní také pro přípravu mléčných variant.
O kávě
Tarcízio Aldo Zugliani zakoupil farmu Fazenda Sao Francisco da Bela Vista v roce 1993. Během let provedl významné zlepšení infrastruktury farmy. Postavil terasy pro sušení kávy a investoval do moderního zpracovatelského vybavení a rotačních sušiček. Farmu znovu zalesnil mladými sazenicemi, což zvýšilo produktivitu a především kvalitu kávy.
Pěstování a sklizeň
Farmář Tarcízio Aldo Zugliani se zaměřuje více na kvalitu kávy než na objem produkce. K pěstování, sklizni a zpracování přistupuje s velkým důrazem na detail. Nadmořská výška 1100 - 1300 m a sopečná půda v Brazílii představují optimální podmínky pro pěstování vyvážené kávy s plným tělem. Plochý charakter farmy umožňuje používat mechanické sklízecí stroje, které jsou stále citlivější a sklízí pouze plně zralé třešně. Po sklizni se třešně zbavují dužiny a suší na terasách na slunci.
Farmář Tarcízio Aldo Zugliani se zaměřuje více na kvalitu kávy než na objem produkce. K pěstování, sklizni a zpracování přistupuje s velkým důrazem na detail. Nadmořská výška 1100 - 1300 m a sopečná půda v Brazílii představují optimální podmínky pro pěstování vyvážené kávy s plným tělem. Plochý charakter farmy umožňuje používat mechanické sklízecí stroje, které jsou stále citlivější a sklízí pouze plně zralé třešně. Po sklizni se třešně zbavují dužiny a suší na terasách na slunci.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář