Čeká vás trošku teorie nejen o přípravě kávy.
Naučíte se ovládat proces extrakce, správný tlak a čas potřebný pro vytvoření toho nejlepšího espressa. Dozvíte se, jak správně nastavit mlýnek, abyste dosáhli optimální hrubosti mletí podle typu kávy, kterou připravujete. Seznámíte se s uměním šlehání mléka. Lahodně krémová pěna pro cappuccino a latté.
Abyste od nás neodešli s prázdnou, máme pro vás připravený 250 g sáček výběrové kávy z Putovní pražírny.
- Kde: Putovní pražírna v Táboře
- Jak dlouho: 2,5 hodinky strávené s baristou, pražičem Martinem
- Pro koho: 4 osoby, které milují kávu (a nebo začnou milovat kávu)
- Možnost parkování: Ano
- Pet friendly: Ano
Storno podmínky:
Pokud se nemůžete kurzu nebo exkurze zúčastnit, napište nám o zrušení objednávky na mail info@putovniprazirna.cz